Buurtbus lijn 513

De buurtbus Harderwijk – Ermelo (lijn 513) verbindt, binnen het vervoersgebied van IJssel-Vecht als onderdeel van het product buurtRRReis, in een regelmatige uursdienst, Harderwijk en Ermelo en het daartussen gelegen Bouw & Infra Park en Verpleeghuis Sonnevanck met elkaar.
De 8-persoons bussen worden bestuurd door vrijwillige chauffeurs die allen het belang inzien van het in stand houden van openbaar vervoer tussen de genoemde plaatsen.

Wanneer rijdt de Buurtbus ?

De buurtbus Harderwijk-Ermelo rijdt van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18.30 uur een vaste route, waarbij 11 keer van Harderwijk naar Ermelo wordt gereden en uiteraard ook van Ermelo terug naar Harderwijk. Op zaterdag(en) en zondag(en) wordt er niet door de buurtbus gereden.

Let op: De eerste rit van lijn 513 vertrekt van het station Harderwijk om 07:30 uur en vanuit Ermelo om 08.01 uur.

In de (school)-vakantie(s) vervallen de eerste rit (07:30 – 08:30 uur) en de laatste rit (17:30 – 18:30 uur) van de buurtbus.

Op zon- en feestdagen (zoals Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en de beide Kerstdagen) wordt door de buurtbus geen dienst gereden.

Op Goede Vrijdag, Sinterklaasavond (5 december), Kerstavond (24 december) en Oudjaar (31 december) vertrekken de laatste buurtbussen om 16.30 van station Harderwijk en 17.01 uur vanaf Ermelo.

Dienstregeling (op website RRReis):

Harderwijk richting Ermelo Opent in een nieuw venster en van Ermelo richting Harderwijk Opent in een nieuw venster